Dohányzásról leszokást támogató csoportos tanácsadás - Online

2021.05.07

A dohányzásról való leszokás egyik bizonyítottan hatékony módszere a csoportos tanácsadás, amikor a résztvevők egy közös cél - a teljes füstmentesség - érdekében sorstársakként működnek együtt, mindezt szakember vezetése mellett.


Az online foglalkozások menete, keretei:

Az online csoport 5-10 fő résztvevővel indul, 8 alkalmas, heti rendszerességű. Az egyes alkalmak 90 percesek.


A foglalkozások ideje:

A csoport június elején indul, pontos időpontja az előzetes igényfelmérést követően lesz.


Jelentkezési határidő: május 31. (hétfő)


A részvételi díj: 70 000 Ft


A csoportvezető bemutatkozása:

10 éve foglalkozom dohányzásról leszokás támogatással. Pályám elején főleg telefonon segítettem a leszokni vágyóknak a Korányi Tüdőszanatórium munkatársaként. Egyéni és csoportos tanácsadásokat vezettem az Egészséges Magyarországért Központban, valamint a XV. kerületi tüdőgondozóban. Az elmúlt években háziorvosokat és ápolókat képeztem a témában Egészségfejlesztési Irodákban, háziorvosi praxisközösségekben és a Pécsi Tudományegyetem ápoló képzésének vendégoktatójaként.

Hiszem, hogy nincsen tökéletes idő, vagy mágikus pillanat a leszokásra. Tudom, hogy a legtöbb dohányos szeretne leszokni, csak hiányzik ehhez az önbizalma, a szükséges eszköztára. Igyekszem átadni más sikeres leszokók tapasztalatait annak érdekében, hogy a különböző stratégiákat kipróbálva, Ön is megtalálja saját, egyéni útját a leszokáshoz.

Kiss Laura, egészségpszichológiai szakpszichológus


További részletekről elérhetőségeimen érdeklődhet.